Načini plaćanja

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektronskog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe i dobije potvrdni e-mail sa brojem narudžbe.

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

  • Transakcijski (Internet bankarstvom, putem opće uplatnice  u banci ili pošti)
  • Paypalom
  • Gotovina – prilikom preuzimanja

Ukoliko Kupac izabere plaćanje uplatnicom ili internet bankarstvom, na kraju postupka naručivanja biti će mu prikazani svi podaci potrebni za izvršenje uplate, a potvrdu narudžbe s detaljima za plaćanje dobiti će i na e-mail adresu koju je ostavio prilikom izrade narudžbe.

Smatra se da je plaćanje izvršeno nakon što se uplata evidentira na transakcijskom računu Prodavatelja, nakon čega odmah započinjemo pripremu vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.

Plaćanje i R1 račun

Ukoliko je kupcu potrebna izrada R1 računa, potrebno je ispuniti tražena polja prilikom narudžbe ili dojaviti informacije za izradu R1 računa na moto@enduromanijak.eu nakon izvršene narudžbe.

Rokovi

Rok za uplatu je 48 sata od narudžbe. Nakon tog roka prodavatelj ne može garantirati stanje skladišta i dobavljivost naručenih artikala, pa potvrda narudžbe postaje neobvezujuća za Prodavatelja te se njegova narudžba briše iz sustava, odnosno smatra se otkazanom. U navedenom slučaju Kupac će putem elektroničke pošte zaprimiti Obavijest da je njegova narudžba otkazana. Obrada narudžbe počinje teći od trenutka vidljivosti uplate na računu Prodavatelja.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

Sve cijene iskazane su s PDV-om.