FAQ

PITANJA KOJA SE ČESTO PONAVLJAJU

Kako bismo olakšali kupovinu na našoj web stranici, odgovorili smo na vaša najčešća pitanja. Vjerujemo da će vam odgovori pomoći kako biste što lakše izvršili narudžbu željenog proizvoda. Ako ne pronađete odgovor na svoje pitanje, uvijek nas možete nazvati ili kontaktirati putem forme nadesno.

Nakon što zaprimimo vašu narudžbu i sredstva budu vidljiva na našem računu, krećemo u pakiranje i slanje. Sve narudžbe u pravilu budu dostavljene unutar 24 sata od prikupa. Dostave na otoke su vezane uz vozni red trajekata, pa paketi na otoke u pravilu stižu u roku 3 dana.

Detaljnije o uvjetima dostave, rokovima i cijenama možete pronaći na stranicama Dostava.

Nudimo besplatnu dostavu na vašu adresu unutar Republike Hrvatske za sve narudžbe iznad 150,00 €. Za sve druge narudžbe, standardna dostava unutar Hrvatske iznosi 6,00 €.

Detaljnije o uvjetima dostave, rokovima i cijenama možete pronaći na stranicama Dostava.

Naravno, možemo izraditi R1 račun. Za izradu R1 računa potrebni su nam ime poduzeća, adresa i OIB poduzeća. To nam možete napisati u odjeljku “bilješke” prilikom potvrđivanja narudžbe ili dojaviti e-mailom na adresu moto@enduromanijak.eu.

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti transakcijski (internet bankarstvom, putem opće uplatnice u banci ili pošti) ili gotovinom kuriru prilikom dostave paketa.

Zamjene za neki drugi proizvod ne radimo, no ukoliko vam je naručeni proizvod prevelik/premalen, možete napraviti povrat u roku od 14 dana i to samo ako je proizvod nekorišten te u neoštećenoj originalnoj ambalaži. Mi ćemo najkasnije u roku 14 dana od primitka vašeg povrata izvršiti povrat uplaćenog iznosa na vaš račun.

Detaljnije o uvjetima i načinima povrata, pročitajte u odjeljku “Zamjene i povrati“.

Kako biste odustali od narudžbe, potrebno je poslati e-mail na adresu moto@enduromanijak.eu s naslovom “Odustajem od narudžbe broj XX”. XX označava broj vaše narudžbe dobiven u vaš e-mail sandučić.

Šaljemo narudžbe i u inozemstvo (Srbija, BiH, Crna Gora, Slovenija). Molimo da nas kontaktirate na moto@enduromanijak.eu s popisom željenih proizvoda, a mi ćemo vama poslati upute za plaćanje i dostavu.

TKO PITA NE SKITA

POŠALJI NAM SVOJE PITANJE